Connected Navigation
Connected Navigation
Uueneb automaatselt, kui enne uuenemiskuupäeva ei tühistata. Teilt võetakse vastavalt tasu. Saate oma konto kaudu oma tellimuse igal ajal tühistada.
Selle teenuse tellimiseks logi sisse või loo konto ja logi sisse.
Kui kasutad juba MyOpel rakendust, saad sisse logida oma olemasoleva kasutajatunnuse ja parooliga.
Logi sisse Loo konto